Winston

Winston 👑

CEO

Ik ben de baas van dit bedrijf. Ik heb de beslissingsbevoegdheid over mijn menselijke onderdanen en test de producten die zij op basis van mijn specifieke instructies bestellen. En ja, ook producten voor honden. Want je moet vandaag de dag ruimdenkend zijn. Als je spelfouten op deze website aantreft, dan is dat mijn schuld. Ik heb namelijk de gewoonte om over het toetsenbord te lopen. Als je wilt kun je ze doorgeven... niet dat het mij iets interesseert, eerlijk gezegd.

Daniele

Daniele

Nutteloze werknemer nr. 1

Dit is de slimmerik (kun je voorstellen hoe de anderen zijn) en houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website. Alleen het idee al maakt me (nog meer) slaperig. Maar hij zegt dat ik dankzij zijn ideeën van een comfortabel leven kan genieten. Nou, dat zou kunnen! Maar hij maakt me ook gestrest als hij wil dat ik een nieuw product test. Hoe ik hem in een zin zou omschrijven? De meest irritante mens ooit.

Irvan

Irvan

Nutteloze werknemer nr. 2

Irvan zorgt voor de bestellingen, behandelt de (weinige) retourzendingen en regelt de terugbetalingen. Als ik geen belangrijkere dingen te doen heb, zoals mijzelf verzorgen, help ik hem graag, want hij werkt met dozen... en God, wat hou ik van dozen! Hij zegt dat als ik me erin blijf verstoppen, ik vroeg of laat over de halve wereld verscheept zal worden. Dat klinkt als een zeer goede strategie om van beiden af te komen.

Noemi

Noemi 💕

Kras specialist

Noemi is de persoon achter onze marketingstrategieën. Wat hou ik van haar. Haar buikkriebels zijn de beste. We hebben een open relatie. Soms bedriegt ze me met de kat van haar moeder, maar uiteindelijk komt ze altijd bij me terug. Want hoe kun je mijn charme immers weerstaan?